JIŽ JSTE SLYŠELI O KONJAKU?

image_73
Konjak je poslední měsíce skloňován především ve spojení s konjakovými přílohami, které jsou zdravou alternativou běžných těstovin či rýže.
Hojně se využívají při redukčních dietách, ale také v rámci výživových omezení (celiakie, diabetes,...).
Konjak je k dispozici v mnoha různých formách, přičemž nejběžnějším způsobem konzumace jsou konjakové těstoviny a rýže.
Z konjakové hlízy se vyrábí konjaková mouka, která je základem „zázračných“ konjakových příloh.
Nejvýznamnější složkou konjaku je vláknina glukomannan, která má mnoho zdravotních výhod. Významně snižuje pocit hladu a díky tomu má velmi příznivé účinky při redukci hmotnosti.
Pokud se snažíte o snížení své hmotnosti nebo byste si rádi odlehčili jídelníček, tyto přílohy jsou ideálním řešením.
Dáte si nudle, špagety, fettuccine, penne, tagliatelle, lasagne nebo rýži?
 


image_2 Autor:
Důvod proč redakce

Nebol nájdený žiaden obsah